Prodej bytu 3+1, Hlučín, Jaroslava Seiferta, 72 m2

Jaroslava Seiferta, Hlučín

3 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJaroslava Seiferta, Hlučín
ID0562
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro1. z 8
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy1448 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Sklep
Výtah

Origo partneři v Hlučíně

Popis

Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 s celkovou podlahovou plochou 72 m2, situovaný v prvním podlaží osmipatrového panelového domu v atraktivní lokalitě na ulici Jaroslava Seiferta v Hlučíně. Tento byt poskytuje komfortní bydlení s třemi samostatnými pokoji, prostornou kuchyní, předsíní, šatnou a koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou.

Jedním z hlavních lákadel tohoto bytu je jeho klidná poloha, která zajišťuje klid a současně skvělou dostupnost ke všem potřebným službám a obchodům. V blízkém okolí se nachází základní a mateřská škola, supermarkety, restaurace a dostatek zelených ploch pro sportovní aktivity a relaxaci.

Součástí nabídky je také sklepní kóje, která poskytuje praktické úložné prostory pro vaše potřeby.

Tento byt poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné a příjemné bydlení ve skvělé lokalitě. Nezmeškejte příležitost a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku. Pomůžeme Vám také zajistit financování této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hlučíně.