Prodej chaty, Cheb, 100 m2 (ID: 1265402)

Cheb - Dřenice

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCheb - Dřenice
ID2024023
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti361 m2

Origo partneři v Chebu

Popis

Máte rádi klid a pohodu v přírodě? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit chatu, která prošla kompletní rekonstrukcí s rozšířením, nacházející se v malebném prostředí Dřenic u Jesenické vodní nádrže. Tato krásná chata je situována pouhých 300 metrů od pláže, což vám poskytne nekonečné možnosti odpočinku a relaxace u vody.

Rekonstrukce a rozšíření: Chatu nově prošla důkladnou rekonstrukcí a rozšířením, čímž byla přeměněna na moderní a pohodlné rekreační místo. Užitná plocha je zhruba 100 m2. Chata je podsklepená.

Poloha: Nachází se v Dřenicích u Jesenic, což je malebná lokalita v blízkosti města Cheb. Okolí nabízí klid a příležitost pro pěší túry, cyklistiku a další outdoorové aktivity.
Vzdálenost od pláže: Pouhých 300 metrů, čímž vám umožní snadný přístup k vodním radovánkám a relaxaci na břehu.

Vybavení: Chata disponuje vlastní studnou, septikem o kapacitě 9 m3 a úpravnou pitné vody, což zajišťuje nezávislost a komfort v každodenním životě.

Tato chata je ideálním místem pro ty, kteří touží po úniku do přírody a chtějí si užívat klidných chvil daleko od rušného městského života. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Chebu.