Prodej chaty, Trhová Kamenice, 80 m2

Trhová Kamenice

1 950 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTrhová Kamenice
ID5064AD2440S
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti488 m2

Origo partneři v Trhové Kamenici

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce krásnou chatu s krytou terasou o dispozici 3+kk. Zastavěná plocha je 80 m2, plocha pozemku 448 m2.
Část stavby, kde se nachází obytné místnosti je dřevěná na zděném základu, koupelna, WC a technická místnost jsou ve zděné části chaty. Tato přístavba byla vybudována před 8 lety.
V chatě se nachází prostorný obývací pokoj, ložnice, jídelna, kuchyň, chodba, koupelna s vanou, WC a technická místnost. Přímo z kuchyně je vchod na prostornou krytou terasu, ze které je nádherný výhled.
Obývací pokoj a ložnice jsou vytápěny krbovými kamny, v koupelně topení elektrické. Voda z vlastní studny, ohřev vody – elektrický bojler. Odpady řešeny jímkou.
Chata je částečně podsklepena, sklep je prostorný, suchý. Dále sklad a samostatný dřevník.
Chata se nachází na krásném místě, na kopci, na konci chatové osady. Je tu klid a výhled na městečko Trhová Kamenice, která je v dochozí vzdálenosti a nachází se zde veškerá občanská vybavenost.
V zimě možno využít sjezdovku, která je cca 200m od chaty a v létě letní koupaliště.
Pokud hledáte chatu v klidné lokalitě CHKO Žďárské Vrchy, kterou můžete začít okamžitě užívat, bez jakýchkoliv úprav nebo rekonstrukcí, neváhejte a využijte tak jedinečnou příležitost si tuto chatu vysoutěžit v aukci.

Elektronická aukce se bude konat dne: 21.5.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM4MDg=

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí

GPS: 49.783774939, 15.804073044

Prohlídka se bude konat dne 14.5.2024 v 15:00h. Zájemce prosíme o potvrzení termínu - Monika Zelená. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Trhové Kamenici.