Prodej rodinného domu, Bečváry, 100 m2 (ID: 1264986)

Bečváry

3 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBečváry
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná143 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti206 m2
Garáž

Origo partneři v Bečvárech

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně k prodeji nabízím zajímavý rodinný dům v klidné obci jménem Bečváry. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci, nicméně díky své členitosti poskytuje dostatek prostoru pro fantazii a rodinné bydlení. Výměra aktuální podlahové plochy činí 100 m2, navíc je k dispozici 11 m2 terasa, 14 m2 garáž, 20 m2 dílna, 32 m2 podkroví připravené k vybudování dalšího obytného prostoru a cca 10 m2 sklep v suterénu. Dům je připojen na kanalizaci, vodovod a elektřinu. Výměra celé parcely pak činí 206 m2.

V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň ze které se dostanete prakticky do celého domu, na jedné straně navazuje kuchyň a prostorný pokoj. Na druhé straně naleznete samostatnou toaletu, koupelnu a vstup dílny/garáže a obývacího pokoje. Také je zde vstup do sklepa a schodiště do druhého podlaží (nyní se nevyužívá kvůli špatnému stavu). Obývací pokoj je umístěn v mezipatře tím pádem je příjemně světlý, díky své velikosti působí také otevřeně a vzdušně, disponuje krásným krbem a vstupem na terasu. Z obývacího pokoje je možné se také dostat do druhého podlaží, kde Vás čeká ložnice. Za ložnicí se již nachází malá chodba, která jí spojuje s schodištěm do podlaží níže a aktuálně prázdným podkrovním prostorem v původním stavu. Podkroví momentálně disponuje jedním oknem a po přestavbě zde může vzniknout velký obytný pokoj.

Bečváry jsou malá obec nacházející se zhruba 40 km od Prahy, v Středočeském kraji na Kolínsku. Má pouze kolem tisícovky obyvatel, ale i tak zde najdete např. mateřskou a základní školu, veterinu, řeznictví, praktického lékaře, restauraci, obecní úřad, potraviny, či autobusovou zastávku nebo stanici vlaku. 4 minuty autem trvá cesta do vedlejěí obce Zásmuky, kde najdete také supermarket, fitness centrum, autoservis, čerpací stanici, kostel a další restaurace. Město Kolín je vzdáleno asi 10 minut cesty autem (vlakem 17 minut) a disponuje další občanskou vybaveností. Cesta z Bečvár do Prahy trvá zhruba 40 minut, vlakem se dostanete s přestupem v Kolíně na Hlavní nádraží v Praze za 1 hodinu 10 minut.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bečvárech.