Prodej rodinného domu, Křenice, Lomená, 90 m2

Lomená, Křenice

11 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 54 758 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLomená, Křenice
ID2024006
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti440 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Křenicích

Úklidové služby

Popis

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o., má pro vás skvělou novinku. V srdci Křenice, pouhých 10 km od centra hlavního města, se nabízí k prodeji novostavba rodinného domu s moderní dispozicí 4+kk a užitnou plochou 90 m2, stojící na pozemku o rozloze 440 m2.

Tetno dům zkolaudován na konci roku 2020, byl postaven s ohledem na kvalitu a trvalou hodnotu. Konstrukce z cihel Porotherm a zateplení polystyrenem zajistí, že váš nový domov bude teplý v zimě a příjemně chladný v létě. Díky použití vinylových podlah se můžete těšit na snadnou údržbu a odolnost proti opotřebení, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo domácími mazlíčky.

Interiér domu je navržen s důrazem na prostornost, světlo a praktičnost. Obývací pokoj s kuchyní je srdcem domu, kde se můžete setkávat s rodinou a přáteli, užívat si společné chvíle při vaření nebo odpočinku. Tři ložnice poskytují dostatek soukromí a pohodlí pro každého člena rodiny, zatímco dva vstupy na soukromou zahradu zvyšují pocit propojení s přírodou a nabízí skvělé místo pro relaxaci nebo hry na čerstvém vzduchu.

Vytápění domu je řešeno efektivním plynovým kotlem, což zajišťuje nízké provozní náklady. Navíc, kompletní připojení na inženýrské sítě – kanalizace, vodovod, elektrika a plyn – je samozřejmostí, což znamená, že se nemusíte starat o žádné dodatečné investice do infrastruktury.

Exteriér domu je jako stvořený pro zahrádkářské nadšence nebo rodiny s dětmi. Prostorná zahrada nabízí dostatek prostoru pro pěstování vlastních plodin, odpočinek na slunci nebo prostě jen místo, kde si můžete v klidu užívat venkovní život.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem nádherného domova v jedné z atraktivních lokalit nedaleko Prahy. Tento domov je perfektní volbou pro ty, kdo hledají kvalitní bydlení s vynikajícím přístupem do města, ale zároveň chtějí uchovat pocit spojení s přírodou a klidným okolím.

V případě potřeby vám rádi zajistíme financování.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Křenicích (okr. Praha-východ).