Pronájem bytu 2+kk, Brno, Wurmova, 50 m2

Wurmova, Brno

16 000 Kč
/za měsíc
+ 5 300 Kč za energie a služby + provize kanceláři
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaWurmova, Brno
IDB1569
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná50 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme krásný 2+kk po rekonstrukci, který se nachází v klidné části města Brno - Stránice. Chcete žít v lukrativní oblasti, jenž je obklopena přírodou? Tak tohle je vaše možnost! Ideální místo pro jednotlivce, páry rodinu!

Nedaleko domu se nachází tramvajová zastávka Náměstí míru anebo trolejbusová zastávka Barvičova. Pokud máte rádi procházky, tak jistě oceníte místa jako je Wilsonův les, Masarykovu čtvrť pro svoje vily anebo park Kraví hora, kde se nachází různá sportovistě, veřejný bazén, hvězdárna nebo restaurace.

Byt se nabízí plně vybavený, kde kuchyňská linka (sklokeramickou deska, trouba, digestoř, lednička a myčka) je propojena s obývacím prostorem, kde je rozkládací pohovka, stolek, jídelní stůl se židlemi a tv stolek. V ložnici se nachází manželská postel, noční stolky, 2 skříně V koupelně je umyvadlo, toaleta a sprchový kout. Pračka se nachází v suterénu domu, kde je také sklep.

Měsíční nájemné je 16 000 Kč + 5 300 Kč za služby. Internet si klienti zařizují sami (cca. 500 Kč). Vratná kauce je výši 20 000 Kč. Majitelka preferuje smlouvu na rok a spolehlivé nájemce.

Máte zájem o tento byt? Zavolejte nám!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.