Pronájem bytu 2+kk, Vacenovice, Dřínovec, 52 m2

Dřínovec, Vacenovice

10 250 Kč
/za měsíc
+ zálohy na služby, + služby RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDřínovec, Vacenovice
ID24H064BO
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná57 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vacenovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk umístěný v klidné části obce Vacenovice.
Jednotka je umístěna v 1. patře bytového domu a disponuje podlahovou plochou cca 52 m². Byt sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a velkým balkonem, druhého pokoje, šatny a koupelny s WC. Součástí jednotky je úložný prostor umístěný v přízemí domu. Byt má svůj vlastní kotel na vytápění a ohřev vody a je částečně vybaven (kuchyňská linka s el. troubou a plynovým sporákem, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, dále skříně v pokoji a pračka v koupelně). V blízkosti domu je bezproblémová možnost parkování. Nastěhovat se můžete ihned.
Podmínky nájmu: nájemné ve výši 10.250,--Kč + zálohy na služby ve výši 3.750,--Kč, vratná kauce ve výši 14.000,--Kč. Zájemce o nájem dále hradí provizi RK ve výši 14.000,--Kč.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Vacenovicích.