Prodej rodinného domu, Srubec, Do Zahrádek, 196 m2

Do Zahrádek, Srubec

15 240 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 72 629 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDo Zahrádek, Srubec
ID1037
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná196 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha196 m2
Plocha nemovitosti720 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Srubci

Popis

Představte si domov, kde soukromí splývá s dechberoucím výhledem na město. Vítejte v rodinném domě na Srubci, klidné části v ulici Do Zahrádek, kde si užijete nejen soukromí, ale i panoramatické pohledy na České Budějovice.

Tento velký dům, postavený z 50 cihel Heluz, byl dokončen v roce 2012 a nabízí dvě nadzemní podlaží plná světla a prostoru. Jeho celková obytná plocha 196 m² je rozložena s promyšlenou dispozicí, zahrnující dvě samostatné bytové jednotky.

První bytová jednotka, 1+kk o velikosti 37 m², je perfektním místem pro hosty nebo kancelář, zatímco hlavní obytná část se rozkládá na 159 m² s otevřeným obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a prádelnou. Druhé patro nabízí dva prostorné pokoje, z nichž jeden je doplněn o šatnu, přičemž oba jsou ideálními útočišti pro klidný odpočinek.

Exteriér domu je stejně působivý, s pozemkem o velikosti 720 m², který nabízí udržovanou zahradu s jezírkem a dílnou, plus dvě samostatná parkovací místa.

Rodinný dům je vybaven vytápěním elektrokotlem. Vytápění je řešeno podlahovým topením na spodním patře, radiátory na horním patře. Tepelný komfort v podkroví je dále zajištěn půdní izolací. Dům je napojen na obecní vodu a kanalizaci. Dům si jako svůj vlastní domov postavila majitelka stavební firmy. Dům byl stavěn s láskou jako domov, ne jako investice.

Tento skvost v Srubci je místem, kde se splní vaše představy o bydlení s dokonalým spojením soukromí, komfortu a přírodní krásy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Srubci.