Prodej vícegeneračního domu, Hořesedly, 200 m2

Hořesedly

3 699 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 628 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHořesedly
ID0135
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná402 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy216 m2
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti402 m2
Plocha zahrady200 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Hořesedlech

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům který je situován jako vícegenerační v obci Hořesedly, okres Rakovník. V domě proběhla svépomocí částečná rekonstrukce, ale přesto je vhodný spíše na rekonstrukci dle vlastních představ nových majitelů. V přízemí je vstupní chodba, velká dílna, dva pokoje, wc, obývací pokoj, který je částečně oddělený sádrokartonem od menší ložnice.
V přízemí domu je také vstup do velkého sklepa, který je ovšem mokrý. Dům je nutný nově odizolovat , více informací poskytneme telefonicky. V horním patře domu je vstupní chodba, na pravé straně je dispozičně řešeno 2+1, jeden pokoj, koupelna a obývací pokoj s kuchyní. Na levé straně koupelna, kuchyň a pokojík. Střecha domu je v pořádku, dům má také vlastní studnu a na pozemku je možné zaparkovat až čtyři auta. Tato lokalita je velice vyhledávaná pro svůj klid a přesto výbornou dostupností do Prahy a větších měst. Pokud toužíte po vlastním bydlení v krásném prostředí neváhejte kontaktovat makléře, který Vám poskytne více informací a zodpoví Vaše dotazy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hořesedlech.