Prodej rodinného domu, Syrovín, 66 m2

Syrovín

4 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSyrovín
ID20241162
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná600 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha66 m2
Plocha nemovitosti4529 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Syrovíně

Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše cca 600 m2 s rozlehlým hospodářským zázemím, velkou zahradou o celkové výměře 3.863 m2 v klidné lokalitě obce Syrovín. Dispozice domu je nyní 2+kk.

Dispozičně je dům rozdělen na obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou a samostatným wc. Na rozlehlém dvoře lze vybudovat velkou terasu, parkování, bazén i venkovní zastřešenou kuchyň.

Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Dům je napojen na elektrickou energii, je připojený na veřejný vodovod, má i vlastní pitnou vodu ze studny a splašková kanalizace je napojena do odpadní jímky na pozemku. Dům je celoročně trvale obyvatelný.
Parkování je možné před dome, v průjezdu, na dvoře, či ve stodole.
Velkou výhodou domu je rozlehlá, lehce svažitá zahrada, do které je přístup velkým průjezdem přes stodolu. U domu je velké množství přilehlých vedlejších budov, přístřešků a stodol, které lze využít jako garáže, dílny nebo letní kuchyň.

Syrovín je obec v okrese Hodonín. V obci Syrovín je dobrá občanská vybavenost – mateřská školka, potraviny, rodinný minipivovar, dětské hřiště s plážovým volejbalem, fotbalové hřiště, vinařská stezka, pořádají se zde celoročně různé akce. Přímo v obci je také Dětská skupina Čtyřlístek. Sirnaté lázně Smraďavka jsou odtud vzdálené jen 10 min autem. Syrovín se nachází cca 14 km od Kyjova a 22 km od Uherského Hradiště, kde je možné navštívit koupaliště a je zde možnost dalšího kulturního vyžití.
Více informací u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Syrovíně.