Prodej vily, Piazza Armerina, Itálie, 169 m2 (ID: 1263491)

Piazza Armerina, Itálie

2 924 415 Kč
/za nemovitost
včetně provize, bez nákladů italského notáře

Parametry domu

AdresaPiazza Armerina, Itálie
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná169 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti11000 m2

Origo partneři

Popis

Prodej Vily dispozičně 3+1 o ploše 169 m2, která se nachází ve vyhlášené historické vesnici Piazza Armerina. Tato okouzlující nemovitost je ponořené do oázy zeleně a soukromí, daleko od hluku městské dopravy.
Nemovitost umožňuje přístavbu dalšího podlaží. K dispozici je dvůr a velký pozemek o velikosti cca 11 000 m2, rozdělený na šest plochých teras s olivovníky, ovocnými stromy a částečně zalesněné.
Vila je rozdělena následovně; v přízemí se nachází vstup do obývacího pokoje a otevřené kuchyně/jídelny, dvě ložnice, malá pracovna a koupelna; v prvním patře se po vnějším schodišti dostaneme na velkou terasu. Dále se zde nachází technická místnost, prostor na barbecue, zeleninová zahrada, studna a zásobník na vodu.
Pro svou strategickou polohu, v bezprostřední blízkosti hlavních turistických atrakcí, jako je Villa Romana del Casale v Morgantina a typická krajina nedalekého Aidone, je tato nemovitost vynikajícím řešením pro rodiny nebo jako ubytovací zařízení. 

Líbil by se vám jiný byt nebo dům, u pláže nebo na horách? Nemovitost k okamžitému užívání nebo vám nevadí případná rekonstrukce dle vašich představ? A to i za velmi příznivou cenu, za kterou se u nás běžně prodávají chaty. Sdělte nám představu o vaší vysněné nemovitosti na Sicílii. Provedeme vás celým obchodem, zajistíme prohlídky na místě s italsky hovořícím kolegou a kompletní právní servis. Nabízíme poprodejní servis jako je přepis energií, pomůžeme s případnou rekonstrukci či pronájem.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.