Prodej rodinného domu, Podaca, Chorvatsko, 310 m2

Podaca, Chorvatsko

22 160 200 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPodaca, Chorvatsko
IDCHAK265
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná310 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha310 m2
Plocha nemovitosti503 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout dům s bazénem v první řadě a s výhledem na moře v obci Podaca ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Třípodlažní dům o ploše 310 m2 je postaven na pozemku o rozloze 503 m2.

Z každého podlaží je překrásný otevřený výhled na moře a před domem není nic postavené. Dům stojí na strmém svahu, a tudíž je přístupný ze třetího podlaží, tedy z druhého patra. Zde se nachází apartmán s obývacím pokojem s jídelnou a kuchyňským koutem, jednou ložnicí, koupelnou s vířivou vanou a sprchovým koutem, komorou, pracovnou, koupelnou pro hosty a velkou terasou s markýzou ke grilování. Z ložnice je nádherný výhled na moře a ostrov Korčula. První patro má samostatný vstup a naleznete v něm dvě ložnice, z nichž jedna má en-suite koupelnu, koupelnu s vířivou vanou a sprchovým koutem, kuchyni s jídelnou a obývací pokoj s markýzou krytou terasou s ohništěm a plynovým grilem. Přízemí má také vlastní vstup a nachází se v něm apartmán s jednou ložnicí, koupelnou, kuchyňkou a obývacím pokojem se vstupem na terasu s bazénem (30 m2). Dům je vybaven podlahovým vytápěním, nádrží na vodu pro bazén, novou izolací střechy, satelitem, telefonní přípojkou, internetovým připojením, klimatizací, bezpečnostními vstupními dveřmi. Při třetím podlaží se nachází i parkoviště pro tři automobily. Dům se prodává kompletně zařízený a vybavený. Vzdálenost k moři je přibližně 20 m.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.