Prodej bytu 2+1, České Budějovice, Plzeňská, 66 m2

Plzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3

4 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPlzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3
IDN00039
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha66 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Hledáte-li dokonalý domov spojující eleganci, pohodlí a kvalitu, máme tu pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem bytu 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 66,32m2, který vás okouzlí nejen svou moderní atmosférou, ale také kvalitními vybaveními, která mu dodávají jedinečný ráz a je v ceně nemovitosti.

Tento byt je kompletně rekonstruovaný, aby splňoval nejnáročnější standardy. Jeho srdcem je kuchyně dělaná na míru, která není jen kulinářským rájem, ale také designovým klenotem. V hodnotě 187 tis. Kč představuje tento kuchyňský koutek pravý opak obvyklých standardů.

Ale to není vše. Když projdete dveřmi tohoto bytu, okamžitě ucítíte jeho zvláštní atmosféru. Moderní a pohodlný obývací prostor, jedna ložnice a praktická koupelna společně tvoří harmonické prostředí pro vaše každodenní životní potřeby.

V loňském roce byl proveden významný krok směrem ke snížení příspěvků do fondu oprav, což znamená méně starostí o budoucí údržbu.Měsíční náklady do fondu oprav jsou 1061,-Kč. Navíc, nové stoupačky teplé a studené vody.

Co se týče parkování, nemusíte se bát stresu z hledání místa - za pouhých 400 Kč ročně získáte bezproblémové parkování, které vám usnadní každodenní život po celý rok.

Klidný a pohodový sousedé tvoří z tohoto místa ještě lákavější domov.

Tento byt se nachází v přízemí domu, což znamená snadný přístup a žádné starosti s výstupy po schodech.

Cena tohoto dokonalého bydlení, včetně veškerého vybavení a kvalitní kuchyně na míru, je 4.190.000,-Kč

Nezmeškejte tuto vzácnou příležitost. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře této nemovitosti. Tento byt je skutečným pokladem, který si zaslouží vaši pozornost! Nabízíme také bezplatné poradenství ohledně financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Českých Budějovicích.