Pronájem bytu 2+kk, Praha - Modřany, Zlochova, 47 m2

Zlochova, Praha 4 - Modřany

22 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZlochova, Praha 4 - Modřany
ID0666
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná49 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha47 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Pronajmeme krásný světlý byt v novostavbě rezidence Nové Modřany.

Byt o dispozici 2kk, 49 m2 + balkón 13 m2 se nachází ve 3. patře a má krásný západní výhled na zeleň, který čeká na svého prvního nájemníka.

Byt se skládá z předsíně, koupelny s toaletou a dvou místností. V jedné z těchto místností bude namontována na míru nová moderní plně vybavená kuchyň. V chodbě bude nadále velká skříň na míru. Vizualizace obývacího pokoje pro inspiraci je na jedné z fotografií. Součástí bude i osvětlení.


K bytu náleží parkovací stání v garážích a sklep. Je zde k dispozici i místnost pro ukládání kočárků a kol i samostatnou místnost pro mytí kol.

Modřany jsou místem, kde najdete potřebné zázemí ke každodennímu životu i sportovnímu vyžití. Blízký břeh Vltavy s cyklostezkou láká ke sportovním aktivitám i klidným podvečerním procházkám s posezením na břehu řeky. Do centra města vede tramvajová i železniční trať. Málokterý byt k pronájmu nabídne tak výjimečně bohatou kombinaci vlastností pro bydlení se sportovním vyžitím.

Platby:

Nájem: 22.500,-
Poplatky: 3.370,- (1 os.)
El. se převádí na nájemníka.

K nastěhování od 1. 5.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.