Prodej komerční nemovitosti, Vítkov, Pivovarská, 2000 m2 (ID: 1262653)

Pivovarská, Vítkov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPivovarská, Vítkov
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná2000 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vítkově

Popis

Prodávaná nemovitost starého pivovaru se nachází v blízkosti centra města Vítkov na parcele č. 718/1, k.ú. Vítkov, severozápadně od náměstí Jana Zajíce a radnice města.

Na dotčených parcelách se nachází dvě budovy – hlavní (sklady, byty, výroba) a budova u horní brány (garáže, dílny, sklady). Stavba na parcele 718/1 s číslem popisným 493 není užívána.
Stavba je umístěna v zastavěném území obklopena okolní výstavbou ze západní strany panelovými bytovými domy, která jsou ve vzdálenosti cca 22-35m. Dále objekty komerčními s radnicí, které jsou řešeny z východní strany ve vzdálenosti cca 35m a ostatními objekty cca 12m. V blízkosti stavby je sousední objekt dílny v blízkosti 5m a rozvodna VN je cca 19m od objektu.

Pozemek mírně svažitý a je oplocen po celém svém obvodě, přerušený sousedními objekty, ale jako celek je objekt zajištěn proti vniknutí. Přístup na pozemek, napojení na dopravní infrastrukturu je řešeno z jižní strany z ulice Budišovská, resp. z východní strany z ulice Pivovarská. Samotná stavba pivovaru je napojena na technickou infrastrukturu, či jsou v okolí stavby další inženýrské sítě. Jedná se o elektro VN, NN, veřejné osvětlení, vodovod, jednotnou kanalizaci, optického a metalický kabel, plynovod STL a teplovod. Je zhotovena projektová dokumentace aktuálního stavu ve formátech PDF a dwg.

Nemovitost bývalého pivovaru se hodí pro více záměrů využití - sklad, výroba, obchod, služby, ubytování apod.

Výměra pozemku, včetně zastavěné plochy je 3 807m2

V případě zájmu o další bližší informace kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Vítkově.