Prodej bytu 1+1, Cheb, Svobody, 35 m2

Svobody, Cheb

Rezervováno
1 800 000 Kč
/za nemovitost
bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 8 578 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaSvobody, Cheb
ID06567
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná39 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha35 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Chebu

Popis

Představujeme Vám nově rekonstruovaný byt v panelovém domě v nejžádanější lokalitě v Chebu - Cheb Centrum. Zde nabízíme elegantní a útulný byt 1+1 s celkovou plochou 35 m2. Tento skvělý byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo mladý pár hledající svůj vlastní prostor.

Samostatná ložnice je dostatečně prostorná pro manželskou postel, případně gauč s tv, společně s obývacím pokojem, který nabízí dostatek místa pro relaxaci, společenské setkání s přáteli a vytvoření vlastního prostředí dle vašich představ. Velká plastová okna propouští spoustu denního světla a umožňují vám si vychutnat krásný výhled na okolní krajinu.

Součástí bytu je moderní a plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem úložného prostoru.

K bytu patří také 4 m2 sklep, který poskytuje další úložné prostory. Vaše sportovní vybavení, sezónní oblečení a další věci budou vždy po ruce, aniž by zabíraly cenný bytový prostor.
Balkon je společný na chodbě.

Panelový dům získal díky rekonstrukci zcela nový vzhled a je v dobrém technickém stavu. Rekonstrukce zahrnuje také nové bytové jádro, které přináší moderní a zcela nové vybavenío bytu. Nová elektřina, omítky, voda, topení a podlahy garantují bezproblémové a komfortní bydlení.

Cheb Centrum je díky své výhodné poloze ideálním místem pro každého. Nejenže máte veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah ruky, ale také se nacházíte v blízkosti přírody.

Tento útulný a moderní byt je k dispozici za cenu 1 800 000 korun. Je to ideální investice do budoucnosti, která vám přinese nejen komfort, ale také možnost vytvořit si svůj vlastní domov. Nezapomeňte, že i koupě nemovitosti může být do určité míry financována hypotečním úvěrem, s kterým Vám rád pomohu.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a nyní si rezervujte prohlídku tohoto úžasného bytu v Chebu. Každý, kdo hledá pohodlný a moderní domov s výhodnou lokalitou, bude nadšen z této nabídky. Kontaktujte mě dnes a vyřešte své bydlení jednoznačně a bez jakýchkoli komplikací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Chebu.