Pronájem bytu 1+kk, Praha - Hodkovičky, V náklích, 42 m2 (ID: 1262237)

V náklích, Praha 4 - Hodkovičky

18 500 Kč
/za měsíc
+ poplatky 2 381 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV náklích, Praha 4 - Hodkovičky
ID132
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná42 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha42 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu bytovou jednotku v novostavbě z r. 2024 (právě zkolaudovaný nový byt), nacházející se v 2. nadzemním podlaží (byt je v posledním patře), o celkové podlahové výměře 30 m2 + terasa 10,4 m2 + sklep o ploše 3,1 m2, umístěným v 1. nadzemním podlaží bytového domu.

Byt je k nastěhování k 1.5.2024, a je zde NOVÁ KUCHYŇ s digestoří, ledničkou a myčkou.
Nájemné 19 500 Kč + poplatky 2 381 Kč + vratná kauce 25 000 Kč + provize RK 20 000 kč, včetně právního servisu.

Byt je výjimečný prostornou rohovou terasou o výměře 10,4 m2.

Je zde okenní systém - součinitel prostupu tepla pro celé okno, izolační trojsklo s teplým rámečkem, celoobvodové kování, trojstupňové těsnění, mikroventilace, z exteriérové strany oken jsou osazeny stínící prvky - venkovní hliníkové žaluzie s dálkovým ovládáním.

Byt je maximálně úsporný, v prostoru TV v obýváku je přisazená zásuvka CETIN, která má vývody 1xTV, 1xoptika, dále domácí audio s dálkovým otvíráním hlavních vstupních dveří do domu.

Byt je vybaven rekuperační větrací jednotkou - decentrální systém, klimatizačním chlazením split (klimatizace).

Byt je vytápěn novým kotlem v suterénu domu, v bytě je stanice meibes pro ohřev TV a teplovodního vytápění s osazeným bytovým měřičem tepla, podlahové topení (jsou zde podlahové konvektory v kombinaci s deskovými radiátory, v koupelně je trubkové těleso.).

Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, značky Sapeli.

2 min. od domu zastávka autobusu, krásná příroda - řeka a park 10 min. od domu, plno zeleně, krásné prostředí. Obchody, večerka přímo v areálu, a kompletní občanská vybavenost Hodkoviček.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 4.