Prodej bytu 3+1, Brno, Poříčí, 100 m2

Poříčí, Brno

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPoříčí, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme Vám k prodeji slunný mezonetový byt 3+1 na úžasné adrese Brno - město, ulice Poříčí.

Městská část Brno – město, prochází velkými úpravami a modernizací. Z této Brněnské městské části se stává hojně vyhledávaná část Brna. Velkou proměnou prochází koryto řeky Svratky, kde bude během pár let vybudovaná úžasná náplavka, která vnese do tohoto místa více zeleně pro trávení volných chvil.

Byt je momentálně dlouhodobě pronajmutý spolehlivému nájemníkovi, proto je tato nemovitost výborná investice do budoucnosti.

Právě v této městské části Vám rádi zprostředkujeme prodej mezonetového bytu 3+1 s úžasnou terasou, ze které je neskutečný výhled na hlavní historické památky Brna.

Chodby domu nesou prvky období 30.let, 40.let 20.století s moderní nástavbou, která je elegantně schovaná. Byt je umístěný na pátém a šestém nadzemním podlaží bez výtahu směrem do vnitrobloku. Obytná plocha včetně příslušenství je 100m2.

Hlavní místností cihlového bytu tvoří prostorný obývací pokoj s terasou o výměře 32m2 ze které se Vám otevírá pohled na historické Brno, hrad Špilberk a chrám sv. Petra a Pavla. O pár schodů níž je neprůchozí pokoj, samostatné WC a koupelna s vanou. V přízemí mezonetového bytu je vybudovaná kuchyně s jídelní částí, neprůchozí pokoj a samostatné WC. Byt má k dispozici klimatizaci.

Tím, že je byt umístěný do vnitrobloku, je velmi klidný a park za domem je otevřený pro veřejnost jen do určité hodiny. Obyvatelé bytových domů mají do zahrady přístup ze zadní strany domu. Nedaleko domu je možné si zřídit parkování v parkovacím domě.

Díky poloze domu se nachází vše na "dosah ruky". Nedaleko domu se nachází školy, hrad Špilberk, vyhledávané koupaliště Riviéra (8 minut autem), Brněnské výstaviště a sportovní vyžití. Další veškerá občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťuje městská hromadná doprava města Brna a nájezd na dálnici D1 je od domu vzdálený 6 minut.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.