Pronájem bytu 1+1, Kladno, Plzeňská, 27 m2

Plzeňská, Kladno - Kročehlavy

12 000 Kč
/za měsíc
plus záloha za služby a elektřina podle spotřeby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPlzeňská, Kladno - Kročehlavy
ID1098
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná28 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha27 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Byt vybavený spotřebiči v hezkém prostředí na Sítné? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt 1+1 umístěný v jedné z nejcennějších lokalit Kladna, v části Sítná, v Plzeňské ulici. Byt o podlahové ploše 27,1 m2 (plocha sklepa není započítána) je vhodný ideálně pro jednu, maximálně dvě osoby. Díky revitalizaci bytového domu a umístění bytu v rámci domu jsou reálné náklady na užívání bytu nízké (pro 1 osobu 2.200 Kč, bez elektřiny).

Byt s plastovými okny, velmi hezky upraveným umakartovým jádrem s keramickými obklady a SDK podhledem s bodovkami, zánovní kuchyňskou linkou s malou lednicí a mikrovlnkou, na podlaze je instalována PVC krytina a dlažba. Součástí bytu je pračka, umístěná v koupelně. Bytový dům je po rekonstrukci (fasáda se zateplením, výtah, stoupačky, střecha).

Výhodou bytu jsou úložné prostory (komora vedle bytu, 2 vestavěné skříně - v chodbě a v pokoji, sklepní kóje, umístěná v suchém, uzamykatelném přízemí bytového domu). Lokalita, ve které je byt umístěn, je preferována pro umístění veškeré občanské vybavenosti v místě, velmi hezké prostředí kolem domu (udržovaná městská zeleň, relaxační zóny, příměstský les), jakož i velmi dobrou dostupnost Prahy (stanice PID je umístěna 7 minut chůze, D6 - exit 12, za 8 minut jízdy, okraj Prahy celkem za dalších 8 minut jízdy autem).

Nájem 12.000 Kč plus zálohy za služby ve výši 2.200 Kč plus elektřina podle spotřeby. Vratná kauce 12.000 Kč. Byt je volný, ihned k dispozici.

Máte-li zájem o byt v lukrativní lokalitě, přijďte na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Kladně.