Prodej rodinného domu, Karviná, 186 m2

Karviná

Cena na vyžádání

cena v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarviná
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná186 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1105 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karviné

Popis

V zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout možnou koupi tohoto prostorného RD nacházejícího se na velice klidném místě plné zeleně u lesa a to v lokalitě Karviná, Staré Město, Olšiny, cca 100 m od jízdárny „dvůr Olšiny“. Toto umístění disponuje opravdu dostatkem soukromí a přitom je to autem cca 10 minut do centra.
Dům je o dispozici 4+kk + jeden pokoj, který je využíván jako technická místnost s umístěním kotle pro výtop domu. Kotel je automatický eco max na uhlí. Vytápění domu může být zajištěno také krbem, který je umístěn v předsíni.
Ohřev vody zajišťuje bojler (80 litrů)
Dům je celo podsklepen - sklep má klenbové stropy a bylo by to ideální místo například na vinný sklípek . Dům má i prostornou půdu.
V domě je 2x WC a je zde také komora, kde je místo na pračku, sušičku apod.
Dům prošel rekonstrukcí, při které byla udělána nová střešní krytina, el. rozvody v mědi, fasáda, byla vyměněna okna za plastová, hydroizolace... Byly také vyvložkovány komíny.
Podlahy v domě jsou tvořeny z plovoucích podlah a keramické dlažby.
Výměra domu je cca 186 m2 a patří k ní pozemek o výměře 1 105 m2 + 571 m2 patřící pozemkovému úřadu, který je prozatím k tomuto domu v pronájmu, což je velkou výhodou, protože tímto vzniká zahrada o celkové výměře 1 676 m2. Na zahradě stojí kromě jiného i bazén.
Na tomto pozemku leží studna s užitkovou vodou, což je další výhodou pro úsporu k zalévání celé zahrady. Není zde zřízena veřejná kanalizace a odpady jsou řešeny jímkou s přepadem. Hradí se zde tedy pouze vodné bez stočného, což je další výhodou pro úsporu nákladů na bydlení.
Dům má zabudován kamerový systém a celý pozemek je navíc oplocen betonovým plotem.
Tento dům opravdu stojí za osobní prohlídku, která beze sporu napoví mnohem víc než uvedené informace či zveřejněné fotografie.
Veškeré detailnější informace získáte u případné osobní prohlídky, která je možná kdykoliv po domluvě s makléřkou, kterou v případě zájmu neváhejte kdykoliv kontaktovat na uvedených kontaktech.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti domu (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.
S případným financováním Vám velice rádi a to zcela zdarma rádi vypomůžeme prostřednictvím našich finančních specialistů a to za velice výhodných podmínek.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Karviné.