Prodej bytu 1+1, Karviná - Mizerov, Centrum, 39 m2

Centrum, Karviná, Mizerov

1 050 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize RK a veškerých právních služeb. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 5 004 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCentrum, Karviná, Mizerov
ID869122
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná39 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní

Origo partneři v Karviné

Popis

Nabízíme k prodeji útulný a světlý družstevní byt 1+1 o užitné ploše 39 m². Tento pěkný byt se nachází v 7. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Karviná - Mizerov.
Tento byt nelze převést do OV. K bytu náleží sklepní kóje.
Dům je vybaven výtahem, což zajišťuje dobrý komfort bydlení. Jedná se o ideální investici pro ty, kteří hledají nemovitost s nízkými náklady na bydlení v atraktivní lokalitě. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což umožňuje ihned se nastěhovat nebo dále ji pronajmout. V lokalitě je výborná občanská vybavenost a dostupnost do centra města. Nemovitost je vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry hledající klidné bydlení s veškerým komfortem. Nečekejte dlouho a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního bytu ještě dnes! Tato nabídka spojuje příjemné bydlení s výhledem do zeleně a dostupností všeho důležitého přímo v centru dění.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Karviné.