Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Sladkovského, 34 m2

Sladkovského, Olomouc, Hodolany

3 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 14 297 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSladkovského, Olomouc, Hodolany
ID00465
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná38 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha34 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti93 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Olomouci

Popis

Nabízíme k prodeji hezký a útulný byt o dispozici 2+kk.
Bytový dům byl postaven v roce 2002 a je situován ve vyhledávané lokalitě v Olomouci, na ulici Sladkovského. Bytová jednotka je umístěna ve čtvrtém patře zděného bytového domu. Jedná se o nejvyšší patro, takže Vám nikdo nedupe nad hlavou.
Orientace bytu je na východ. Obývací pokoj má výměru 16 m2, pokoj s kuchyňským koutem 12 m2, koupelna s WC 4 m2, předsíň 2,3 m2. K bytu náleží sklep (4 m2) v suterénu domu pro uskladnění sezónních věcí. Možnost užívat společnou kolárnu, kočárkárnu, sušárnu ve sklepě. Bezproblémové parkování na přilehlých parkovištích. Veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí - vlakové nádraží, obchody, pošta, školy, školky, dětská i sportovní hřiště. Vhodné i jako investiční nemovitost za účelem následného pronájmu. Bytový dům nemá žádné úvěry a má dostatek prostředků ve fondu oprav.
Platby spojení s užíváním bytu ve výši 4.333,-Kč + 1.000,-Kč el.energie. .
Nejvýhodnější financování zajistíme prostřednictvím našeho hypotečního centra.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci.