Prodej rodinného domu, Tišice, U Dráhy, 146 m2

U Dráhy, Tišice

9 499 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 45 269 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Dráhy, Tišice
ID00032
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná146 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha146 m2
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Tišicích

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji poslední bytovou jednotku 4kk v moderním rodinném domě typu bungalov. Prostorné rodinné bydlení o celkové ploše 145,6m2 se zahradou 265m2 a obytným podkrovím. Nachází v obci Tišice u Neratovic s přímým vlakovým spojem do Prahy a krásnou přírodou v okolí.

Mezonetový byt se skládá ze dvou podlaží, které poskytnou dostatečné zázemí a komfort i pro větší rodinu.
V přízemí se nacházejí veškeré hlavní místnosti: velmi prostorný obývací pokoj s kk (50,6m2),ložnice (12,6m2), pokoj (12,6m2), koupelna (8m2), samostatné WC (1,5m2), předsíň (7,8m2), technická místnost (6,8m2) a schodiště (6,3m2), které vede do podkroví (30,9m2), které lze využít dle vlastních představ nebo i jako dvougenerační bydlení.

Bydlení je navrženo tak, aby poskytlo maximální komfort budoucím majitelům. Vysoký standart s důrazem na úsporu nákladů: moderní tepelné čerpadlo, systém centrální rekuperace pro ohřev a výměna vzduchu, která minimalizuje provozní náklady na vytápění, zabraňuje vlhkosti, zachytává prach, viry, pily a smog. V celém domě bude podlahové vytápěním, nyní máte poslední možnost vybrat si interiér dle vašich představ, výběr od našich osvědčených dodavatelů: interiérové dveře PORTA DOORS, SAPHO koupelny/SIKO koupelny a další.

V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně školky a školy. V blízkosti domu obchod, restaurace, hřiště a oblíbené jezero Mlékojedy s Beach parkem, kde je skvělé koupaní a sportovní vyžití pro děti i dospělé.
Do Prahy se dostane za pouhých 30min. autem nebo vlakem (zastávka 200m od domu).

Výstavba byla zahájena a v červenci 2024 je naplánována kolaudace a předání. Je možná prohlídka ve vedlejším již dokončeném domě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tišicích.