Pronájem bytu 2+kk, Chrudim, Luhanova, 49 m2

Luhanova, Chrudim

15 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLuhanova, Chrudim
ID102024
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná49 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Lodžie

Origo partneři v Chrudimi

Popis

Rádi byste si dopřáli bydlení v novém a krásném bytě? Ale koupě takové nemovitosti pro vás není Z různých důvodů na programu dne? V takovém případě mám pro vás nemovitost, která splní vaše očekávání.

Dovoluji si vám ve výhradním zastoupení nabídnout novou, krásnou a částečně vybavenou bytovou jednotku o velikosti 2+kk a podlahové ploše 49,62 m2, s lodžií o výměře 10,31 m2 a garážovým stáním v suterénu domu na adrese Chrudim IV, Luhanova 1484.

Tento velkorysý, světlý byt s okny situovanými na jihozápad se nachází ve 2.NP moderního bytového domu s výtahem.

Dispozičně nabízí velkou obytnou místnost s francouzskými okny a kuchyňským koutem. Kuchyňská linka bude vybavena myčkou nádobí, indukční varnou deskou, digestoří, elektrickou a mikrovlnou troubou, vše s nízkou spotřebou dle PEN . Dále bude jednotka vybavena na levé straně chodby věšákem na stěně a na ni bude navazovat velká vestavní skříň. Na chodbě po pravé ruce je koupena s toaletou, vybavena sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, se zrcadlem a osvětlením nad umyvadlem. Naproti vstupním dveřím je pak ložnice, rovněž s francouzským oknem. Celý byt je osazen LED osvětlením pro zajištění nízké spotřeby elektrické energie. K bytu přísluší sklep v suterénu domu.

Podlaha je plovoucí laminátová, v koupelně pak velkoformátová obklad s dlažbou. V domě je větší výtah pro pohodlnou přepravu.

Parkovací místo je označeno číslem, do garáže se dostáváme přes velká výsuvná vrata na dálkové ovládání.

Lokalita je klidná s výbornou dostupností pěšky či autem do centra města - obchody či lékař v pěší dostupnosti.

Byt je k dispozici od 1. 5. 2024 a je určený výhradně na dlouhodobý pronájem, vhodný pro 1-3 osoby, bez zvířat.


Nájem: 15.000Kč plus poplatky cca 2.500Kč; elektřina se přepisuje na nájemníka.

Prohlídky individuální, maximálně se vám přizpůsobím.
RK doporučuje.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Chrudimi.