Prodej rodinného domu, Hosty, 300 m2 (ID: 1260699)

Hosty

6 400 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena obsahuje veškeré poplatky za služby RE/MAX.
Hypotéka od 30 501 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHosty
ID0061-NP02591
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti1716 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hostech

Popis

Nově vám k prodeji nabízíme soubor dvou rodinných domů, se dvěma samostatnými, bytovými jednotkami v malebné obci Močín, na polosamotě, nedaleko Hostů. Každý z domů navíc disponuje vlastním číslem popisným a jsou na sobě vzájemně nezávislý. Nachází se v srdci jižních Čech a České Budějovice máte co by kamenem dohodil.

Dvojdům se stal součástí této krajiny již v roce 1986 a před sedmi lety si prošel rozsáhlou rekonstrukcí. I tak si ale zachovává svůj autentický šarm.

S dvěma samostatnými bytovými jednotkami o dispozici 3+1, dvěma garážemi a dílnou (skladem), je tento dvojdům vhodný pro velkou, dvougenerační rodinu nebo skvěle poslouží jako útulný penzion, ke krátkodobému pronájmu. Navíc lze využít i obytné podkroví, které je připraveno k vestavbě dalších místností. K domu vede vlastní příjezdová cesta. Ke každému domu náleží vlastní garáž, pergola a vymezená část zahrady.

Umístění nedaleko soutoku řeky Lužnice a Vltavy, si jistě zamilujete. Jedná se o nadstandardně klidné místo, na polosamotě, s přírodou doslova na dosah.

Celý pozemek včetně komunikace má rozlohu 1.716 m² a je vzdálený přibližně 130 km od Prahy, 40 km od Českých Budějovic a Orlíku. Na pozemku je také vlastní studna. Základní občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Hostech.

Vytápění v domě zajišťují krby a kachlová kamna. Teplá voda je řešena bojlerem, pro každý dům jednotlivě. Altán s krbem, si především v letních měsících velmi rychle oblíbíte. Vzrostlá zahrada pak nabízí dostatek prostoru na pěstování vašich oblíbených rostlin.

O kvalitách tohoto místa se přijďte přesvědčit osobně na prohlídku. Budeme se na vás těšit!


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostech.