Prodej bytu 3+1, Spytihněv, 88 m2 (ID: 1260599)

Spytihněv, okres Zlín

3 750 000 Kč

včetně právního servisu a odměny RK
Hypotéka od 17 871 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSpytihněv, okres Zlín
IDA2024005
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná88 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Spytihněvi

Popis

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi byt 3+1 v obci Spytihněv.
Byt v osobním vlastnictví se nachází ve velmi klidné a zelení obklopené lokalitě. V blízkém okolí najdete vše pro spokojený rodinný život. Škola, školka, nákupní možnosti, krásné náměstíčko obce Spytihněv máte do 10 min pěší chůze. A parkování máte v garáži, která náleží k bytu anebo u domu!
Bytová jednotka o dispozici 3+1 a celkovou užitnou plochou 88 m² sestává ze vstupní chodby, ze které vejdeme do všech 3 pokojů, z nichž jeden je průchozí, kuchyně, samostatného WC a do koupelny. K bytu náleží prostorná komora na patře hned vedle bytu, 2 velké sklepy v suterénu domu a garáž za domem. Byt se nachází v 2.NP z celkových 2 a je v původním a udržovaném stavu, což lze brát jako výhodu, protože byt si můžete zrekonstruovat dle svých představ. Teplo zajišťuje plynový kotel, teplou vodu elektrický bojler, voda a kanalizace je obecní.
Ze všech místností je výhled do zeleně. A jelikož jste jsme na vesnici, nesmí chybět ani malá zahrádka.
Obec Spytihněv se nachází napůl cesty mezi Otrokovicemi a Starým Městem u Uherského Hradiště, do obou měst to máte 10 min autem, a bohatá občanská vybavenost obce Vám zajistí klidný rodinný život.
Chcete bydlet na vesnici? Hledáte byt, který byste si mohli zrekonstruovat dle svých představ? Líbí se Vám dispozičně tento byt a máte zájem o prohlídku? Odpověděli jste si 3x ano? Potom tato nemovitost je určena právě Vám! Neváhejte s prohlídkou a kontaktujte makléře, ať Vám tento byt na skvělé adrese neunikne! A s financováním Vám velice rádi a zdarma pomohou naši certifikovaní a zkušení finanční poradci. Při rychlém jednání sleva.
Na prohlídkách nemovitosti se na Vás těší realitní makléřka Alena Lužná.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Spytihněvi.