Prodej bytu 2+kk, Brno, Cejl, 47 m2

Cejl, Brno

2 990 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCejl, Brno
ID530AD24246S
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná47 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce byt 2+kk osobním vlastnictví o výměře 47 m2 v Brně. Adresa Cejl 82/58, Brno-Zábrdovice.

Elektronická aukce se bude konat dne: 09.05.2024 od 14:00 hod do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM3OTU=

Byt je se nachází 4. patře cihlového historického domu po rekonstrukci. V domě je výtah, do bytu se vchází přes pavlač, která nahrazuje balkon.

Byt je střešní, s velkými okny a je krásně prosluněný. V létě majitel ocení zatemňovací rolety a také funkční klimatizaci, kterou lze v zimě i přitápět. Náklady na energie jsou zhruba 2.500-3.000 Kč měsíčně.

V bytě je velká moderní kuchyně s novými spotřebiči (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, vestavěná myčka).
Podlaha plovoucí a dlažba. Okna dřevěná.

V bytu je zavedena elektřina, obecní vodovod a je připojen na obecní kanalizaci.
Topení elektrický přímotop, v kuchyni a koupelně podlahové topení. Instalovány zatemňovací rolety a také funkční klimatizace, kterou lze v zimě i přitápět.

K bytu náleží uzamykatelná sklepní kóje.

V domě je dobře fungující SVJ, které se o vše stará. V loňském roce proběhla instalace moderního zabezpečovacího systému a dále je v plánu výměna střešního pláště.

Byt je vhodný k okamžitému bydlení nebo k investici.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.198991901, 16.623654264

Prohlídka se bude konat v pátek 3.5.2024 od 15:00. Pro potvrzení účasti volejte zástupce aukční společnosti - Ing. Dalibor Daneš. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.