Pronájem bytu 2+kk, Neratovice, P. Bezruče, 36 m2

P. Bezruče, Neratovice

14 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaP. Bezruče, Neratovice
IDN03175
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná36 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha36 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Popis

Od 1. června 2024 nabízíme nájem bytu 2+k.k., 36.19 m2, s prostornou komorou, s vlastní terasou a zahrádkou, s privátním vyhrazeným parkovacím místem pro 1 vozidlo, v cihlovém bytovém domě /6 BJ/ v ul. Petra Bezruče, v atraktivní lokalitě Neratovic. Možnost užití společné části udržované zahrady s krbovým posezením. V bytě je k dispozici: kuchyňská linka na míru včetně digestoře, varné sklo-keramické desky a el. trouby, připojení na pračku, z obývací části vede přímý vstup na terasu. V koupelně najdete sprchový kout, toaletní skříňku se zrcadlem, skříňku pod designovým umývadlem, elektro-kotel+bojler. Vkusný vestavěný nábytek na míru /světlá barva-mat/ v chodbě - botník, šatní skříňka a šatní panel. Podlahy v bytě: kombinace dlažby /koupelna, chodba, obývací část, kvalitní lino v ložnici/, obložkové dveře a zárubně, stropní světla + bodovky v celém bytě. Plastová okna včetně žaluzií ve všech místnostech. Rozměry místností: ložnice: 11.77 m2, chodba: 3 m2, obývací pokoj včetně kuch. koutu: 16.6. m2, koupelna 4.42 m2. Vytápění podlahové, elektro-kotel. Podmínkou nekuřáci. Max 2 osoby.
Cena: 14.000,- Kč + měsíční zálohy na elektro 3.000,- Kč +zálohy vodné a stočné pro 1 os/300,- Kč + vratná kauce 20.000,- Kč + provize pro RK 14.000,- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Neratovicích.