Prodej rodinného domu, Dolní Dunajovice, Poštovní, 155 m2 (ID: 1260204)

Poštovní, Dolní Dunajovice

5 980 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 28 499 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPoštovní, Dolní Dunajovice
ID22042047
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti262 m2

Origo partneři v Dolních Dunajovicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům stavebně rozdělený na dvě samostatné bytové jednotky 2+1 a 3+kk v centru vinařské obce Dolní Dunajovice. Zastavěná plocha činí 189,5 m², celková výměra parcely včetně zastavěné plochy je 262 m².

Bytová jednotka 3+kk má vstup z ulice Poštovní a užitnou plochu 72 m², byt 2kk má samostatný vstup z druhé strany domu a užitnou plochu 83 m². Každý z bytů má vlastní plynový kotel, který slouží jak pro ohřev vody tak pro vytápění. Parkování je možné na vydlážděné ploše ze zadní části domu jež k nemovitosti patří a navazuje na novostavbu sousedního bytového domu. Pod domem je menší sklep, taktéž rozdělený ke každému z bytů. Plyn, voda i elektřina je připravena k osazení podružných měřidel.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí. Má nově vybudované koupelny s bezvaničkovými sprchovými kouty, rozvody vody i elektřiny, nové vinylové podlahy. Před časem byl kompletně vyměněn také krov a tašky.

Dolní Dunajovice jsou velice atraktivní lokalitou jak z pohledu turistiky, tak také pohodlného bydlení. Dům tak nabízí širokou škálu využití od provozování krátkodobého ubytování, dlouhodobého pronájmu, nebo bydlení.

V případě zájmu o prohlídku nás můžete kdykoli kontaktovat.

 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Dunajovicích.