Pronájem bytu 2+kk, Králův Dvůr, Na Horizontu, 53 m2

Na Horizontu, Králův Dvůr, okres beroun

13 000 Kč
/za měsíc
Volné ihned!Nájemné 13.000,-Kč/měsíc, záloha na měsíční poplatky 5.000,-Kč, + elektřina bude převedena na nájemníka/ provize RK 13.000,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Horizontu, Králův Dvůr, okres beroun
ID059N057475
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná56 m2
Patro2. z 6
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy385 m2
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti80.2 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Královu Dvoru

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Společnost ERA ONE Brodan & Kutzendörfer nabízí k pronájmu jihozápadně orientovaný a velmi zdařile řešený byt o dispozici 2+kk (53 m²) se vstupem na menší předzahrádku. Byt je umístěný ve 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu z roku 2007 s výtahem v klidné části Králova Dvora v ulici Na Horizontu čp. 478.

Dispoziční řešení
Do bytu se vstupuje ze společné chodby do předsíně s malým botníkem a zdcadlem, odtud je možno vstoupit do samostatného WC s malým umyvadlem, dále pak do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (digestoř, dřez, varná deska a trouba. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice a z ložnice je zároveň možno vstoupit na malou předzahrádku. Z obývacího pokoje se vstupuje též do koupelny s vanou a automatickou pračkou. Součástí bytu je sklepní kóje.
Parkování vozidel je možné pohodlně v okolí domu.

Lokalita
Bytový dům v ulici Na Horizontu nabízí kvalitní a klidné bydlení v žádané části Králova Dvora, který je v těsném sousedství královského města Berouna. Lokalita se vyznačuje všemi výhodami významného centra Středočeského kraje na dálniční komunikaci D5.
Město Beroun a Králův Dvůr i umístění lokality je charakterizováno výbornou dostupností po loni rekonstruované D5 nejen do Prahy Zličína – stanice metra Zličín (22 km) či na letiště Václava Havla (28 km) ale i dobrou dostupností dalších důležitých komunikací.
Významnou výhodou v porovnání s jinými bytovými domy v okolí Prahy je občanská vybavenost města Berouna a Králova Dvora. Nachází se zde úplná nabídka škol, veškerých služeb a bohatého kulturního a sportovního vyžití. Okolí projektu disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, in-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).

Finanční podmínky pronájmu:

Nájemné 13.000,- Kč/měsíc
Záloha na poplatky: 5.000,- Kč (vodné&stočné, vytápění a ostatní služby SVJ) + elektřina bude přehlášena na nájemníka
Kauce 26.000 Kč
Provize RK 13.000 Kč

Další podmínky pronájmu:
Zákaz kouření v prostorách bytu! Zákaz chovu domácích zvířat z důvodů alergie.

Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás prosím kontaktujte!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Královu Dvoru.