Prodej rodinného domu, Ostrava - Svinov, Navrátilova, 150 m2

Navrátilova, Svinov

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNavrátilova, Svinov
ID24619
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy140 m2
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti722 m2
Plocha zahrady582 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme možnost koupě rodinného domu ve vyhledávané lokalitě v Ostravě Svinově na ul.Navrátilova. Dům na okraji obce ve vilové zástavbě, který díky skvělému místu je zcela jistě zajímavou volbou k rodinnému bydlení.

Tento dům byl postaven ve 40.letech. V roce 1991 byl rozšířen o další dvě obytné místnosti v 1.NP, a v roce 1995 byl částečně zrekonstruován do aktuální podoby. Cihlová stavba (cihly, tvárnice), částečně podsklepená (ze 2/3), připojena na všechny inženýrské sítě (voda, plyn, elektřina i kanalizace).

Při rekonstrukci v roce 1995 byly v domě vyměněny některá okna za plastová, byla vyměněna střešní krytina za hliníkovou a proběhla úprava interiéru v 1.NP a celkově došlo k modernizaci vybavení vč.výměny kuchyňské linky. 2.NP je v původním udržovaném stavu.

Aktuální dispozice domu je v 1.NP o čtyřech místnostech (3+1), 2.NP je aktuálně s dispozicí 2+kk s možností rozšíření o jednu menší místnost. Na každém z pater je sociální zázemí (koupelna i wc). Dříve byl dům užíván dvougeneračně, dnes je svým rozložením vhodný pro běžnou rodinu se standardními nároky na bydlení. Suterén slouží k uskladnění sezonních věcí, je zde dílna, a také technické zázemí domu.

Pozemek, který je o celkové výměře 722 m2 vč.zastavěných ploch je rovinou, kdy v zadní části je postavena zděná kůlna k nejrůznějšímu využití. Odpočinout si lze pod dřevěnou pergolou s udírnou u domu.

Hlavními benefity této nabídky je rodinné bydlení, možnost přizpůsobení vlastním potřebám, dostupnost veškerých služeb, škola, školka v pěším dosahu (5min.) výborný dosah MHD a spoustu dalších.
Těch možností je hodně, takže nejlepší bude přijít se podívat osobně. Těším se na setkání.

Jelikož nemáme od majitele PENB, zákonná povinnost nám ukládá uvést zařazení do kat.G. Více o PENB u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.