Prodej bytu 2+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Kardausova, 53 m2

Kardausova, Praha 10, Dolní Měcholupy

7 749 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 36 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKardausova, Praha 10, Dolní Měcholupy
IDLK147542
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
Patro5. z 7
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám představuji k prodeji prostorný moderní byt 2+kk v oblíbené lokalitě Praha 10-Štěrboholy v rezidenci Malý Háj, který se nachází v bytovém domě kolaudovaným v květnu 2017.

Tento byt je situován ve 4. podlaží a je orientován na východ. Nabízí užitnou plochu 52,5m² a balkon o velikosti 5m².
K bytové jednotce náleží kryté garážové stání, které je umístěné v suterénu budovy. Ze vstupní chodby je přístupná koupelna, komora a prostorný obývací pokoj s moderní kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je dále řešen vstup do ložnice.

V ložnici a v předsíni jsou k dispozici na míru řešené vestavěné skříně. Koupelna je vybavena z příplatkových materiálů a sanity, které nebyly standardně nabízeny.

Byt je moderně zařízen - nabízí kvalitní vinylovou podlahu, příplatkové dlažby a designová osvětlení ve všech místnostech.
Ústředním prvkem v ložnici a u kuchyňského koutu je speciálně upravená stěna (omyvatelná betonová stěrka). Samozřejmostí jsou dále bezpečnostní dveře NEXT.
V jedné části vestavěné skříně v ložnici je situována dokonce menší šatna.

Lokalita na rozhraní Dolních Měcholup a Štěrbohol nabízí velmi příjemné spojení klidného bydlení v dosahu zeleně, ale zároveň dobré dopravní dostupnosti a všech vymožeností velkoměsta.
V bezprostřední blízkosti domu se nachází zastávka MHD - busem se dostanete na stanici metra trasy „A“ Depo Hostivař do 10 min. Dále se v lokalitě nachází přilehlá obchodní zóna, kde seženete potraviny, drogerii, léky, elektro a další.

V blízkosti dále naleznete dětská hřiště, park Hrušov, Hostavický potok a rybník Slatina. Velmi příjemným benefitem je i cyklostezka vedoucí nedaleko domu.
Vřele doporučuji osobní prohlídku této krásné nemovitosti!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.