Prodej zemědělské půdy, Svinošice, 3628 m2 (ID: 1259786)

Svinošice

6 893 200 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 851 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSvinošice
ID37118
Plocha nemovitosti3628 m2

Origo partneři v Svinošicích

Popis

Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi pozemek v atraktivní lokalitě - v obci Svinošice, v okrese Blansko.

Pozemek je o celkové výměře 3.628 m2. Tvoří ho jedna parcela široká přibližně 20 m a dlouhá přibližně 187 m. Momentálně je zemědělsky obhospodařována. Ze své jedné strany hraničí se stávající zástavbou rodinných domů. Ze své druhé - západní strany - hraničí s lesem. Dle platného územního plánu obce není momentálně určena pro výstavbu. Může se však jednat o výhodnou investici do budoucna.

Obec Svinošice se nachází na cestě do Blanska, mezi obcemi Lipůvka a Šebrov-Kateřina. Leží pouze 11 km od severního okraje Brna. Díky spojení krásné okolní přírody, lesů a klidu s velice dobrou dostupností do Brna se jedná o atraktivní a dynamicky se rozvíjející lokalitu pro rezidenční bydlení.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Svinošicích.