Prodej bytu 2+kk, Hýskov, Nad Sokolovnou, 58 m2

Nad Sokolovnou, Hýskov

5 750 000 Kč
/za nemovitost
+ 150 tisic za venkovní stání
Hypotéka od 27 403 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad Sokolovnou, Hýskov
ID9707
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná62 m2
Patro2. z 2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha58 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti91 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Hýskově

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk, 58m2 + terasa 8.8m2 + sklep 3m2 s parkovacím stání před domem s možností koupi druhého stání za dalších jedno sto padesát tisic.

Dům byl zkolaudován v roce 2023 a nachází se v obci Hýskov, ulice nad Sokolovnou. Tato bytová jednotka s vysokými stropy je situována v posledním, třetím nadzemním podlaží třípodlažního domu a pyšní se prostornou terasou přístupnou z obou místností s výhledem do CHKO.
Byt disponuje kvalitními vinylovými podlahami a praktickým uspořádáním (komora, oddělené wc) s neprůchozími místnostmi. Terasa propojuje ložnici s obývacím pokojem, poskytuje dodatečný prostor pro odpočinek a relaxaci. Součástí bytu je také prostorná koupelna se sprchovým koutem a přípojkou na pračku a sušičku, stejně jako samostatná toaleta a praktická komora pro dodatečné úložné prostory.
Obec Hýskov, kde se nemovitost nachází, je díky své poloze obklopena lesnatou krajinou vyhledávanou lokalitou pro turistiku a rekreaci. Slouží také jako ideální výchozí bod pro výlety do chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, která nabízí nepřeberné možnosti pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.
Tento moderní byt představuje skvělou příležitost pro všechny, kteří hledají kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě s výbornou dostupností do přírody a s množstvím volnočasových aktivit v bezprostředním okolí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Hýskově.