Prodej rodinného domu, Týniště nad Orlicí - Rašovice, 160 m2

Týniště nad Orlicí, Rašovice

12 980 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 61 859 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTýniště nad Orlicí, Rašovice
ID59212
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuV bloku
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy332 m2
Plocha nemovitosti1665 m2
Plocha zahrady420 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
TopeníÚstřední elektrické
VodaDálkový vodovod
Garáž
Parkování

Origo partneři v Týništi nad Orlicí

Popis

Nabízím k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu s garáží a parkovacím stáním na velmi atraktivní a klidné lokalitě v Týništi nad Orlicí - Rašovicích. Tento dům je zkonstruován z materiálů nejvyšší kvality, disponuje nejen předimenzovanou tepelnou izolací, ale i revolučním tepelným čerpadlem, které zaručuje minimální náklady na provoz.
V domě se nacházejí dva dětské pokoje, velká ložnice a opravdu prostorný obývací pokoj s luxusním kuchyňským koutem a jídelnou. Z tohoto prostoru je výstup na krytou terasu o dostatečné velikosti. Dominantou místností jsou krásná a moderní krbová kamna. Dále je zde luxusní koupelna samostatná toaleta, komora a technická místnost s prádelnou. Garáž pojme dvě auta a pod přístřeškem se vejde dalších tři vozidla. Okolí domu je opatřeno zpevněnými plochami zámkovou dlažbou, včetně prostoru před garáží a pod přístřeškem.
Zahrada je rovinatá a dům se nachází na malebném místě v blízkosti lesa, poskytujícím klid a soukromí. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás ještě dnes!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Týništi nad Orlicí.