Prodej rodinného domu, Nová Ves, 121 m2 (ID: 1259282)

Nová Ves

5 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 640 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNová Ves
ID06551
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná121 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti929 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nové Vsi

Popis

Ráda bych vám představila jedinečnou nabídku – rozestavěný dům v moderní zástavbě v Nové Vsi u Českých Budějovic.

Tento dům je doslova plátnem, na němž můžete realizovat své bydlení přesně tak, jak jste si vždy představovali. A co je nejlepší, nemovitost je ve fázi zastřešené rozestavěné stavby, což znamená, že máte možnost nastavit vše přesně podle svých přání a potřeb. Aktuální dispozice je 3+kk nicméně původně byl dům navržen jako 4+kk, čehož lze jednoduše dosáhnout změnou příček. V případě, že by byla technická místnost v zádveří a oželeli byste šatnu a druhou koupelnu, mohl by dům být až o dispozici 5+kk.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci nemovitosti včetně aktuálního půdorysu a původního plánu.

Celý dům je situován na pozemku o rozloze 929 m2, na kterém se vedle domu nachází garáž. Jedna z výrazných výhod tohoto domu je kvalitní izolace zajištěná cihlami Heluz s 38 mm plněnými skelnou vatou. Díky tomu budete mít v domě výborné tepelné izolační vlastnosti a komfortní prostředí po celý rok. Dům je vybaven plastovými 7 komorovými okny Salamader od firmy RI okna. Střecha domu je z kvalitních pálených tašek a přípravou pro instalaci solárních panelů, což vám opětovně umožní snížit náklady na energii a přispět k ochraně životního prostředí.

Další výhodou je obecní zásobování vodou a kanalizací, což znamená, že nemusíte řešit žádné komplikované záležitosti ohledně zásobování vodou a úpravou odpadních vod. Pro ty, kteří dbají na udržitelnost a ekologii, bude jistě lákavá monolitická nádrž na dešťovou vodu s kapacitou 7 kubíků, což vám umožní využívat dešťovou vodu k zálivce zahrady nebo jiným účelům. Okolo domu jsou drenáže, které zajišťují optimální odvodnění, a za domem najdete cca 3 m vysokou monolitickou opěrnou zeď.

V ceně je zahrnuto i vybavení garáže okny, vchodovými dveřmi a materiál na komín viz foto z domu.

Tato nemovitost je jedinečnou šancí vytvořit si svůj vlastní dům přesně podle svých představ. Pokud hledáte prostor pro kreativitu a vlastní vizi, toto je místo, kde se může váš sen o vlastním domově stát skutečností.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. České Budějovice).