Prodej rodinného domu, Praha - Malá Strana, Nerudova, 245 m2

Nerudova, Praha 1 - Malá Strana

67 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 321 685 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNerudova, Praha 1 - Malá Strana
IDN03742
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná353 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha245 m2
Plocha nemovitosti396 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Tři byty, dva nebytové prostory a soukromá zahrada se sklípkem, přístupná z obou bytů v samém srdci Malé Strany. Dům je situovaný na jižním svahu, takže je zde světlo.
Dům o podlahové ploše 353 m2 prošel důkladnou celkovou rekonstrukcí včetně rozvodů elektřiny, vody i odpadů, fasády má novou prejzovou střechu. Soukromá zahrada o výměře 228 m2, poskytuje nečekaně klidné a tiché místo k relaxaci s výhledem na na Pražský hrad. V zahradě je rozvedena automatická závlaha Hunter a rovněž je zde sklípek. Díky jižní orientaci se na zahradě daří i např. fíkům.
Přízemí tvoří dva nebytové prostory 82 a 42 m2, které lze využít pro potřeby majitele jako ateliér, kancelář, dílnu atd., nebo je výhodně pronajmout.
V prvním patře je byt o výměře 80 m2, který má přímý východ do zahrady.
Ve druhém patře jsou 2 byty o výměrách 80 a 46 m2, které je možné jednoduše spojit v jeden velký byt, rovněž s přímým vstupem do zahrady.
Dále je zde suchá a čistá půda, která je v současné době využívána jen pro uskladnění věcí.

Lokalita
Adresa Nerudova 24 se nachází jen kousek od Pražského hradu, královských zahrad a kouzelných uliček typických pro Malou Stranu. V okolí najdete vyhlášené restaurace, útulné kavárny nebo galerie, ale i několik mateřských, základních a středních škol. Vzdálená jen pár minut chůze je pak tramvajová zastávka a stanice metra A Malostranská.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 1.