Pronájem bytu 3+1, Ostrava - Hrabůvka, Alberta Kučery, 96 m2

Alberta Kučery, Ostrava, Hrabůvka

18 000 Kč
/za měsíc
+ služby (3 626,- Kč), elektřina, kauce 36 000 Kč, provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAlberta Kučery, Ostrava, Hrabůvka
ID868908
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná96 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 o celkové ploše 96 m², který se nachází v klidné lokalitě .Byt je situován ve vyhledávané oblasti, která svým obyvatelům poskytuje pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt prošel rekonstrukcí a je nabízen plně zařízený, což zahrnuje kuchyňskou linku vybavenou kvalitními spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, elektrická trouba, varná deska), útulný obývací pokoj s pohodlným sezením a televizí, dvě samostatné ložnice s postelemi a úložným prostorem pro osobní věci. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a toaletou. K bytu náleží dvě lodžie, které poskytují příjemný prostor pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu s výhledem do okolí.
V okolí naleznete veškerou potřebnou infrastrukturu – obchody, restaurace, školy, školky, lékařská zařízení, stejně jako zelené parky a sportovní areály pro volnočasové aktivity. Volný k nastěhování od 1.5. pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Ostravě.