Prodej rodinného domu, Syrovice, 170 m2

Syrovice

11 200 000 Kč
/za nemovitost
kompletní cena, vč. RK, právního servisu
Hypotéka od 53 376 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSyrovice
IDN00582
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy93 m2
Plocha nemovitosti329 m2
Plocha zahrady236 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední elektrické
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa

Origo partneři v Syrovicích

Popis

Pokud hledáte bydlení pro rodinu, je to právě tato nabídka, která by Vás mohla oslovit.
Prezentuji Vám rodinný dům se skutečně jedinečnou atmosférou, který s blízkými využijete se vším co v uspořádání a výbavě nabízí. A není toho zrovna málo.
Obecně:
Syrovice jsou expandující obec ve skvělé dostupnosti Brna. Najdete zde veškerou vybavenost, dětská hřiště, školu, školku, rybník, hospůdku, obchody, cukrárnu - obslužnost IDS - autobusem jste na smyčce tramvaje č. 2 v Modřicích do 15ti minut.
Samotná nemovitost je dokonale zabydlena, prakticky řešena ( dosud první majitel - kolaudace 2015 ) a nabídne Vám vše, co ke klidnému, plnohodnotnému bydlení a životu můžete mít. Zázemí pro rodinu, relax po práci a příjemně trávený volný čas.

Popis samotné nemovitosti:
Rohový dům - dispozice 5kk + půdní vestavba ( fakticky tedy 6kk ) + zděná garáž + předzahrádka a zahrada + terasa, pergola a letní kuchyně + bazén
1NP: předsíň, koupelna s WC, pisoárem a sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj do tvaru "L" s přípravou pro krb - výstup na zahradu a terasu, kuchyně a prostor pro jídelní stůl, do garáže jdete "suchou nohou" z předsíně.
2NP: 4 neprůchozí pokoje, koupelna s WC vanou a sprchovým koutem.
Půdní vestavba využívána vstupem přes masivní dřevěné schodiště jako pokoj ( pracovna ), cca 33m2.
Střecha a krov jsou navrženy tak, že ve 2. NP konstrukce nijak neomezuje využitelný prostor jednotlivých místností.

Topení podlahové - elektrické, pokoje se samostatnou regulací termostaty, ohřev vody - bojler. V patře vyvedena klimatizace, sestupným prouděním po schodišti obytné prostory spolehlivě vychladí.
Před domem je okrasná předzahrádka a vjezd do garáže. V garáži zavedena samozřejmě elektřina i voda. Parkovat je možné na vjezdu, v garáži i před domem.

Jelikož se jedná o dům rohový ( resp. z pravé strany samostatný ) můžete projít podél pohodlně až do zahrady, což je značná výhoda proti domům v řadě.

Popis zahrady:
V zahradě je zbudována krásná terasa, dřevěná zastřešená pergola ( na zimu lze zakrýt stěny ), letní kuchyně - zděná s grilem, pizza pecí. Zavedena je elektřina i voda pro komfortní letní vaření a posezení. V rohu zahrady je bazén cca 9m3 s filtrací, atmosférou přispějí i vzrostlé stromy, jabloň, fíkovník, třešeň, něco málo vinné révy - pro děti ráj.
Od vedlejších staveb je zahrada oddělena plotem z betonových profilů = skvělé posezení v soukromí.
Přijďte se podívat, budete spokojeni.

Budete-li chtít, pomůžeme s vyřízením úvěru - přesně Vám na míru, zajistíme i případný prodej Vaší stávající nemovitosti k financování nemovitosti nabízené. Uchopíme to celé komplexně.
Stačí se jen pobavit o tom, jaké máte plány a představy.

Při rychlém efektivním jednání existuje možnost korekce ceny.

Pokud Vás nemovitost ke koupi zaujala, kontaktujte mne k termínu prohlídky.
(konečné rozhodnutí o výběru kupujícího náleží prodávajícímu)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Syrovicích.