Prodej rodinného domu, Brno, Dvorecká, 135 m2 (ID: 1258100)

Dvorecká, Brno

14 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně všech služeb, včetně právního servisu
Hypotéka od 71 438 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDvorecká, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti247 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v Brně v městské části Brno-Tuřany. Jedná se o moderní nízkoenergetický dům, který je součástí řadového celku 3 novostaveb (krajní vpravo).

Dispozice tohoto domu je 4+kk a celková užitná plocha činí 135 m2, přičemž celý hlavní obytný prostor v přízemí je prosklen francouzskými okny a dále tak plynule navazuje i na příjemnou terasu o další ploše 26 m2 - vybavenou komfortní el. markýzou - a dále na okrasnou zahradu na pozemku o celkové rozloze 247 m2. V přední části domu je pak k dispozici garáž a další vlastní pozemek pro pohodlné parkování i před domem.

Je zde k dispozici také upravený podstřešní prostor v podobě přístupné půdy a úložného prostoru navíc. Např. velké šatní skříně lze však snadno umístit i u schodiště v patře či v každé z celkem 3 vždy dostatečně velkých ložnic. Úložný prostor je k dispozici také v prostoru pod otevřeným monolitickým železobetonovým schodištěm s okrasnou dlažbou a zábradlím.

V každém podlaží jsou pak i samostatné toalety a v horním podlaží se nachází hlavní prostorná koupelna s vanou i sprchou, dvěma umyvadly a samozřejmě i prostorem pro pračku a sušičku. Tento dům tak v případě potřeby jistě uspokojí i náročnější uživatele či početnější rodiny.

Hlavní prostor je navíc velmi reprezentativní, se stylovým a hlavně také stavebně kvalitním monolitickým železobetonovým stropem, dále v kombinaci s doplňujícími designovými prvky skrytého osvětlení apod. Se zmíněným celoplošným prosklením do exteriéru a okrasné zahrady pak tento prostor působí opravdu skvěle.

Těšit se přitom můžete i na moderní, úsporné, ale i vysoce komfortní elektrické podlahové topení s inteligentní regulací teploty v každé místnosti. V kombinaci s kvalitním zateplením a trojitým zasklením pak můžete očekávat měsíční náklady na bydlení pouze okolo 3800,- Kč, což je u hrubé celkové plochy téměř 150 m2 jistě velmi příjemné.

Další bonusy, které jsou pro Vás obsažené v ceně, jsou také např. již vestavěné úložné skříně na míru ve vstupní chodbě či plně vybavená kvalitní kuchyňská linka s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou, atd.

Celková dispozice tohoto domu je přitom skutečně velmi zdařilá, efektní i praktická a technicky je tento dům také velmi kvalitní. Proto neváhejte a kontaktujte nás pro další informace. Rádi Vám dům předvedeme podrobněji a pomůžeme i s financováním či prodejem jiné nemovitosti.

Poznamenáváme, že prodejní cena je uvedena včetně všech služeb i právního servisu. Nad rámec uvedené ceny proto další poplatky či provizi již neplatíte. Volejte nebo piště, moc se na Vás těšíme

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.