Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olšanská, 66 m2

Olšanská, Praha 3 - Žižkov

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu a provize
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOlšanská, Praha 3 - Žižkov
IDOls4h
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná66 m2
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám ke koupí slunný moderní byt v osobním vlastnictví 2+kk o rozloze 66m²
Bytová jednotka se nachází ve 3.NP elitní rezidence Garden Towers Praha s nonstop recepcí a kamerovým systémem.
Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s kompletně zařízenou kuchyní, ložnici, zimní zahradu (s topením), ale spíš jako 2 pokoj ného pracovní místnost, koupelna vybavená toaletou, sprchovým koutem a umyvadlem, chodba. K bytu naleží velká sklepní kóje.

Residence Garden Towers je jen 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem.

Rozšířené garážové stání dá se koupit spolu i s bytem, ale nemusí. Cena je uvedená včetně gar.stáni.

Poloha komplexu nabízí veškeré výhody velkoměsta a zároveň klid a bezpečí uvnitř svého areálu, kde můžete využít například vnitřní zahradu, krásnou společnou terasu na střeše v 6.NP nebo dětské hřiště.Veškeré vstupy do objektů komplexu vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy.

Příjemné je i podzemní parkování pro 200 aut, určené pro návštěvy do dvou hodin zdarma. V blízkosti rezidence se nachází park Parukářka s krásným výhledem na Prahu, který je vzdálen pouhé 2 minuty pěšky a také park Židovské pece.
V okolí je rovněž několik mateřských školek, včetně soukromých a jazykových. V docházkové vzdálenosti se nachází nákupní centrum Flora (metro A). Cesta do centra Vám zabere pouhých 10 minut tramvají.

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás nemovitostí provedeme.
Doporučujeme osobní prohlídku.
Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.