Prodej vícegeneračního domu, Teplice, Varšavská, 640 m2 (ID: 1257869)

Varšavská, Teplice

12 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVaršavská, Teplice
ID1077
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná640 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti824 m2
Garáž

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v ulici Varšavská, oblast Řetenice, Teplice. Dům je umístěn ve vyhledávané a klidné části Teplic a stojí na vlastním pozemku s celkovou plochou 824 m2. Nabízí celkem 1 PP, 3 NP + nepochozí podstřešní prostor s následující dispozicí: I. PP - podsklepení domu - využíváno jako sklady a sklepy - nutnost rekonstrukce. I. NP – hlavní vstup do domu se zádveřím, samostatná bytová jednotka 7+1 (141 m2). II. NP – dvě bytové jednotky s oddělenými vchody z hlavní chodby s dispozicí 1+1 (54 m2) a 4+1 (103 m2). III. NP – zatím nevyužitý a rozlehlý půdní prostor (142 m2) s možností rozšíření o jedno patro - viz foto. Vedle domu se také nachází garáž (41 m2) s prostorem pro dvě auta a velká zahrada (556 m2) s příjemným venkovním posezením pod altánem a bazénem s vlastním systémem speciálního čištění vody bez potřeby chlorování. Součástí pozemku je také objemná jímka (cca 30 m3) na chytání dešťové vody). Veškerá občanská vybavenost se nachází v krátké docházkové vzdálenosti.
IS: elektro 230/400 V, plyn, veřejná kanalizace, voda z řadu, jímka na chytání dešťové vody. Otop a ohřev vody zajišťuje plynový kotel v kombinaci se solárními panely. K otopu lze také využít výkonný krb, který v případě potřeby dokáže plně nahradit plynový kotel. Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Celkový technický stav domu je dobrý.

Více info v RK.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Teplicích.