Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Bassova, 28 m2 (ID: 1257511)

Bassova, Praha 9 - Vysočany

16 500 Kč
/za měsíc
bez provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBassova, Praha 9 - Vysočany
ID101916
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná28 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový  byt o dispozici 1+kk, nacházející se v nově vybudovaném komplexu Rezidence U Radnice v prestižní lokalitě v Praze 9 - Vysočany. 

Nový  byt 1+kk o celkové výměře (ploše) 28 m2 se nachází v 3. NP a náleží k němu sklep. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou Hanák včetně kvalitních spotřebičů. Koupelna má sprchový kout, pračku a je spojená s WC. Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor). Byt se pronajímá částečně zařízen.

K bytu je možné pronajmout si též parkovací stání za příplatek. 

Byt je ideální volbou pro jednotlivce (pár) se zájmem o pohodlné bydlení s vynikající dostupností do centra města.

V rezidenci U Radnice vzniklo 155 bytových jednotek, s vysokými standardy vnitřního zařízení. Celý objekt  působí velmi atraktivně a útulně, nachází se v blízkosti centra a zároveň nabízí harmonické podmínky pro bydlení v blízkosti přírody. Objekt umožňuje nerušenou relaxaci a klid, který zajistí unikátní (privátní) park ve vnitrobloku. Bytový komplex je zabezpečen kamerovým systémem.

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

V (těsné) blízkosti projektu se nachází tramvajová zastávka a stanice metra B - Vysočanská. Veškerou občanskou vybavenost najdete hned v okolí  bytového komplexu  – Poliklinika Vysočany, obchodní centrum Fénix, rozmanitá nabídka obchodů, školy a školky. 

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!