Pronájem bytu 2+1, Nový Jičín, 28. října, 62 m2 (ID: 1257095)

28. října, Nový Jičín

8 Kč
/za měsíc
Vyvolávací cena v nabídkovém řízení - bez energií
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresa28. října, Nový Jičín
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíStátní/obecní

Origo partneři v Novém Jičíně

Popis

Město Nový Jičín jako vlastník níže uvedeného majetku podle ustanovení § 39 odst. 1) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném změní a v souladu s ustanovením § 102 odst. 3 téhož zákona zveřejňuje

záměr p r o n á j m u


volného bytu s trvale uvolněným nájemným při splnění všech podmínek směrnice č. 05/2023 Hospodaření s byty v majetku města Nový Jičín.

Specifikace bytu:
Jedná se o byt č. 1 o velikosti 2+1 v domě č. p. 50 na ulici 28. října 10 v Novém Jičíně, umístěný ve 3. nadzemním podlaží, o celkové podlahové výměře 62,17m² (kuchyň bez kuchyňské linky – 1, pokoj – 2, koupelna - 1, WC - 1, předsíň – 1, komora - 1) plynové etážové vytápění.

Minimální nabídková výše měsíčního nájemného je 7.771 Kč.

Jedná se o nájemné nezahrnující úhradu za dodávky energií a služeb spojených s nájmem bytu. Prohlídka bytu bude zájemcům umožněna dne 29.04.2024 ve 15.30 hod. (případné informace podá bytový technik).

Nabídky zájemců musí obsahovat:
 označení bytu pro soutěž (viz specifikace bytu)
 konkrétní, jednoznačnou a závaznou nabídku výše měsíčního nájemného
 závaznou informaci o tom, zda je nájemcem bytu ve vlastnictví města a zda tento stávající byt vrátí městu v případě, že s ním bude uzavřena nájemní smlouva na nabízený byt, a to formou čestného prohlášení
 vyplněné čestné prohlášení, že zájemce nevlastní byt či objekt určený k bydlení, nemá dluh či jiné nesplněné závazky vůči městu, není dlužníkem v insolvenčním řízení a není proti němu vedeno exekuční řízení (formulář k vyzvednutí na odboru bytovém)
 prokázání schopnosti plnit své závazky potvrzením zaměstnavatele o průměrném měsíčním čistém výdělku za posledních 6 měsíců (u OSVČ opis vybraných údajů z daňového přiznání k dani z příjmu fyzických osob za poslední zúčtovací období)
 úředně ověřený podpis zájemce
 vyplněný a podepsaný formulář - zproštění mlčenlivosti správce daně

Nabídky budou hodnoceny dle základního hodnotícího kritéria nejvyšší nabídnuté výše měsíčního nájemného.

Nabídky je nutno doručit v uzavřené obálce označené v levém horním rohu zřetelně slovy „BYT S UVOLNĚNÝM NÁJEMNÝM – NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ č. 480“ a textem „NEOTVÍRAT“, nejpozději do uzávěrky osobně na podatelnu Městského úřadu Nový Jičín, Masarykovo nám. 1, která se nachází v budově na ulici Divadelní 1.

Uzávěrka nabídkového řízení proběhne 06.05.2024 ve 14.00 hodin

Otevírání obálek se uskuteční 06.05.2024 v 15.30 hodin v budově Městského úřadu Nový Jičín, Masarykovo nám. 1/1, ve velké zasedací místnosti.

Bližší informace k vyhlášenému nabídkovému řízení ba webových stránkách města v sekci nabídka nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Novém Jičíně.