Prodej zahrady, Ostrov - Mořičov, 562 m2

Ostrov, Mořičov

660 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 3 145 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOstrov, Mořičov
ID06544
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti562 m2
Elektřina230V
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj

Origo partneři v Ostrově

Popis

Exkluzivní prodej zahrady v osobním vlastnictví o celkové ploše 562 m2 v zahrádkářské osadě "Nad Paposem" v blízkosti města Ostrov. Oplocený a mírně svažitý pozemek se nachází v druhé řadě přímo u malého rybníka s možností sportovního rybolovu, který je ve vlastnictví Sdružení vlastníků pozemků “Nad Paposem”.

V horní části oplocení se nachází branka ke které se dostaneme po panelové silnici, která patří Sdružení vlastníků pozemků "Nad Paposem" a jeho členství vznikne při koupi pozemku. Na zahradu je přivedena elektřina a užitková voda prostřednictvím čerpadla ze zmíněného rybníka.

Součástí prodeje je i prostorná zastřešená pergola (12 m2) na patkách s dveřmi pro vstup do plánované chaty (14 m2). Na zahradě se nacházejí stromy jako jsou švestka, broskvoň, višeň a třešeň. Na ovocných keřích je rybíz, angrešt a kanadské borůvky. Pozemek nabízí krásný výhled na Krušné hory a okolí Ostrova.

Majitel souhlasí s užíváním zahrady po podpisu rezervační smlouvy. Roční členské poplatky jsou přibližně ve výši Kč 1700,- a měsíční záloha na elektřinu je ve výši Kč 200,-.

V případě většího zájmu o koupi bude vybrána nejvýhodnější nabídka kupní ceny na základě předložených nákupních nabídek.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Ostrově (okr. Karlovy Vary).