Prodej bytu 4+1, Buštěhrad, Švermova, 231 m2 (ID: 1256899)

Švermova, Buštěhrad

7 750 000 Kč
/za nemovitost
Možnost odpočtu 21% DPH, cena včetně provize RK a kompletního právního servisu, + doplatek za kuchyň 80.000 Kč
Hypotéka od 36 934 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠvermova, Buštěhrad
ID868735
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná231 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Buštěhradu

Úklidové služby

Popis

Prodej novostavby jednotky (ateliéru) v rodinném domě o výměře 4+1 a podlahové ploše 81 m² s vlastní zahrádkou a terasou o výměře 150 m² na bezkonkurenčním místě v obci Buštěhrad, 10 minut od hranice Prahy, v klidné zástavbě rodinných domů.
V případě koupě je zde možnost odpočtu 21% DPH a tím pádem se jedná také o zajímavou investici za účelem dalšího pronájmu.
Kolaudováno bylo v roce 2023 a při stavbě byly použity výhradně kvalitní materiály s důrazem na maximální komfort nového majitele. Obvodové stěny s celkovou tloušťkou 50 cm zaručují velmi nízké náklady na bydlení. Celý ateliér má podlahové topení napojené na vlastní kotel a vlastní bojler pro ohřev teplé vody. Interiérové dveře zn. Sapeli, okna s izolačními trojskly, rozvody na TV a internet v každém pokoji, akustickou izolaci ve stropě. Sanita do koupelny a WC je již obsažena v ceně. Obývací pokoj s výstupem na zahradu, 2x WC, 3 ložnice.
K ateliéru dále patří 1 dlážděné parkovací místo před domem a sklep o výměře 3 m2.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Buštěhradu.