Prodej bytu 2+1, Zastávka, 54 m2 (ID: 1255627)

Zastávka

2 890 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK
Hypotéka od 13 773 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZastávka
ID18
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zastávce

Popis

Nabízíme ihned volný byt 2+1 v osobním vlastnictví o obytné ploše 54 m2, se dvěma sklepy 4 m2 a 6 m2 a zahrádkou za domem v Zastávce u Brna.. Zahrada je v nájmu od OÚ s možností odkoupení do vlastnictví. Byt je v pečlivě udržovaném stavu, má vlastní vytápění pomocí kombinace plynových a elektrických těles, el. bojler k ohřevu vody, plastová okna s vnitřními žaluziemi. Na podlahách v pokojích jsou parketové bukové vlysy, v předsíni a v kuchyni kvalitní lino, podlaha v koupelně keramická dlažba. Toaleta je samostatná, rovněž s keramickou dlažbou. Dům, ve kterém se předmětná jednotka nachází je v klidné boční ulici obce Zastávka s možností bezproblémového parkování před domem. Disponuje všemi sítěmi a je situován v klidném prostředí, příjemné vzdálenosti od centra obce, vlakového a autobusového nádraží, obchodů a okolních lesů.
V obci je MŠ, ZŠ, LŠU, Gymnázium, Zdravotní středisko, lékárna, restaurace, síť obchodů, sportoviště i benzinová stanice. Obec Zastávka je vzdálena 22 km od Brna, 17 od Náměště nad Oslavou a nájezd na D1 je od obce 15 minut.
Doporučuji osobní prohlídku tohoto bytu, kterou lze dohodnout i na víkendové dny, ideálně 1 den předem. Byt není zatížen břemeny. Platba je možná pomocí hypotečního úvěru a s vyjednáním úvěru RK ráda pomůže. Nízké měsíční náklady (FO a energie) výhodou, TV vlastní anténa, internet v domě k dispozici. V uvedené ceně je provize RK již zahrnuta.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Zastávce.