Prodej rodinného domu, Praha - Nebušice, Truhlářka, 355 m2

Truhlářka, Praha 6 - Nebušice

49 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 238 238 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTruhlářka, Praha 6 - Nebušice
IDN02859
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná409 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha355 m2
Plocha nemovitosti2031 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Jedinečný velmi příjemný a klidný rodinný dům 8+kk, 409 m2 s terasou, domem pro hosty 2+kk, 76 m2, vyhřívaným venkovním bazénem a soukromou klidnou zahradou na úplném okraji Nebušic s výhledem do přírody. Dům je velmi vkusně a kvalitně dokončen za použití přírodních materiálů, je prostorný a vzdušný a nabízí velmi příjemné bydlení v zeleni a klidu.
Hlavní dům je třípatrový. V přízemí má prostorný obývací pokoj (41 m2) s krbem a francouzskými okny, propojený s velkou plně vybavenou kuchyní (46 m2) s příjemným ostrůvkem a se vstupem na venkovní terasu. Dále je zde samostatná jídelna, ložnice se svou koupelnou (sprchový kout, WC), pracovna s klenutým stropem, šatna a dvougaráž.
V 1. patře je hlavní ložnice se svou šatnou a koupelnou (vana, sprchový kout, WC), další ložnice se svou koupelnou (sprchový kout a WC) a místnost s pračkou, sušičkou a úložnými prostory. Do této místnosti je zaveden shoz prádla z koupelny v 2. patře.
V 2. patře jsou 3 ložnice, koupelna (vana, sprchový kout, WC) a samostné WC.
Dům pro hosty je dvoupatrový. V přízemí je obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a toaleta. V prvním patře je ložnice a koupelna se sprchovým koutem a s WC.
Příjemné a velmi vkusné dokončení obou domů zahrnuje dřevěné podlahy, dřevěné a kamenné prvky v interiéru, ladící s kvalitními na míru vyrobenými dřevěnými dveřmi, francouzskými okny či velkými okny propojující domy se zahradou.
Na zahradě je venkovní zastřešený a vyhřívaný bazén (se slanou vodou) s posezením, které navazuje na venkovní terasu (kde je příprava pro letní kuchyni). Zaharada nabízí výhled do zeleně, trávník má zavlažovací systém, jsou zde ovocné stromy a drobné dřeviny.
Tato nemovitost je jedinečná svou neopakovatelou atmosférou, která se jen tak nenajde.
Dům bude nezařízený kromě kuchyně, spotřebičů a osvětlení.
Hlavní dům - energetická třída D a dům pro hosty - energetická třída C.

Majitel má právo prodat nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena uvedená v inzerci RK je orientační a může být upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační smlouvy s konkrétním zájemcem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.