Prodej vily, Roustika (Ρούστικα Ρεθύμνης), Řecko, 180 m2

Roustika (Ρούστικα Ρεθύμνης), Řecko

9 654 450 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaRoustika (Ρούστικα Ρεθύμνης), Řecko
IDRKERH035
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti325 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout moderní dům v rustikálním duchu a v pěkném okolí v obci Roustika v dému a rovněž i regionální oblasti Réthymna na Krétě v Řecku. Dům o ploše 180 m2 má dvě nadzemní podlaží a suterén a stojí na pozemku o rozloze 325 m2.

V přízemí se nachází obývací pokoj s energeticky úsporným krbem, jenž je plynule propojen s jídelnou a kuchyní. Dále zde naleznete ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a komoru. Schody vedou do prvního patra sestávajícího ze dvou ložnic se šatníky, a koupelny s vanou. Ze dvou balkonů uvidíte jak zvlněnou krajinu kolem, tak i částečně moře. V suterénu vily je jedna ložnice a toaleta.

Vila je vybavena centrálním topením a radiátory, klimatizací pro ochlazování i vytápění, solárním panelem pro ohřev vody, vestavěnou kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči, pračkou, dvouvrstvými skly na oknech, venkovním BBQ grilem. Dřevěné pergoly zastiňují terasy a tím vytvářejí příjemná místa k posezení.

V zadní části pozemku je bazén a terasa ke slunění. Parkovat několik automobilů lze na vyhrazeném parkovacím místě. A pěknou atmosféru zde doplňuje pečlivě upravená a udržovaná předzahrádka. Vzdálenost k moři a pláži je přibližně 11,8 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.