Pronájem bytu 3+kk, Praha - Holešovice, Heřmanova, 101 m2

Heřmanova, Praha 7 - Holešovice

34 000 Kč
/za měsíc
vratná kauce ve výši 55 000,- Kč + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHeřmanova, Praha 7 - Holešovice
ID20240330-1
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná101 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Hledáte prostorný a slunný byt 3+kk v populární lokalitě pražských Holešovic? Exkluzivně nabízíme tento krásný byt o celkové rozloze 101 m2, který nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Světlý obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, který nabízí moderní spotřebiče a dostatek úložných prostor. Je zde dostatek místa pro jídelní i obývací část a součástí je také malý balkón orientovaný do klidného vnitrobloku. Na stejném patře najdete i ložnici a velkou koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Po vnitřním schodišti se dostanete do dalšího patra s další koupelnou a dvěma pokoji, které mohou posloužit jako pracovna či dětský pokoj. Z jednoho z pokojů se dostanete také na pěknou terasu s hezkým výhledem. Byt je laděn do světlých odstínů a horkých letních dní se díky klimatizaci také obávat nemusíte.

Výborná je i geografická poloha domu v samém srdci Holešovic. Blízké okolí nabízí kulturní vyžití, velký výběr restaurací a za přírodou můžete vyrazit do nedaleké Stromovky či na Letenskou pláň. Pár minut chůze od domu se nachází OC Stromovka s širokou nabídkou obchodů. Tramvajové zastávky Kamenická či Strossmayerovo náměstí jsou kousek od domu, na stanici metra C - Vltavská jste do 10 minut.

Poplatky vč. elektřiny činí 6 870 Kč měsíčně a jsou zúčtovatelné.
Provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH.
Vratná kauce ve výši 55 000 Kč.

Zaujala vás tato nabídka a bojíte se, aby vám neunikla? Nyní už nemusíte. Nabízíme vám možnost si byt pronajmout plně online, stejně jednoduše jako přes Airbnb. Pokud ovšem dáváte přednost osobní prohlídce, tak neváhejte a domluvte si ji:-). Těšíme se na setkání.

Kontaktovat nás můžete v pracovní dny od 9:00 do 17:30.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 7.